Gå till innehåll

nikerosheone

Obama budget skulle öka U skatteintäkterna med nästan 1,4 miljarder dollar över 10 år, om de helt och hållet genomfördes, vilket minskade underskottet med 1,05 miljarder dollar medan de finansierade nya utgifter,nikerosheone sade kongressens budgetkontor på torsdagen.Men den icke-partisans byråernas analys var mindre optimistisk än Vita Husets egna prognoser som visar att kumulativa underskott skulle uppgå till 6,6 miljarder dollar över 10 år, jämfört med 4,9 miljarder dollar under Obama-planen när den släpptes i mars.

Sannolikheten för att kongressen kommer att främja Obamas plan i sin helhet är praktiskt taget noll, men CBO: s senaste analys kommer att föra kampanjmeddelanden av demokrater och republikaner före kongressvalet i november.nike mercurial Analysen av den icke-partisanska byrån jämför Obamas begäran med en ny CBO-baseline-uppskattning som släpptes förra veckan, vilket förutsätter inga ändringar av gällande skatte- och utgiftslagar.

Obamas budgetplan är laddad med politiska förändringar, inklusive ett antagande att omfattande invandringsreformer kommer att antas, vilket ger en nettounderskott på 10 miljarder dollar på 158 miljarder dollar. nike turkey Den föreslår att öka intäkterna genom att begränsa skatteavbrott för rika amerikaner och företag, genom att införa en ny skatt på miljonärer,http://nikerosheone.se/ höja tobaksskatter och återställa skatt på gods och gåvor till sina tidigare högre 2009-nivåer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *